tag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post5445677172075233556..comments2024-03-15T07:42:39.455-07:00Comments on Pam's Cooking World: Торта "Купол" с готови шоколадови рулаPlamena Petkovahttp://www.blogger.com/profile/02764391341071154742noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-57240883864476925852015-06-26T13:44:43.108-07:002015-06-26T13:44:43.108-07:00разтварям пакетчето желатин в малко студена вода и...разтварям пакетчето желатин в малко студена вода и след като набъбне го разтопявам на водна баня.Plamena Petkovahttps://www.blogger.com/profile/02764391341071154742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-21595783137572931952015-06-09T12:09:54.022-07:002015-06-09T12:09:54.022-07:00Здравейте! Тортата изглежда прекрасно!Бихте ли спо...Здравейте! Тортата изглежда прекрасно!Бихте ли споделили как приготвяте желатина? Теодораnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-4047672457578213822014-09-19T06:16:35.406-07:002014-09-19T06:16:35.406-07:00Добавят се към млечния крем. Добавят се към млечния крем. Plamena Petkovahttps://www.blogger.com/profile/02764391341071154742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-28210948428296864122014-09-19T05:08:42.247-07:002014-09-19T05:08:42.247-07:00Здравейте,Пламена.Рецептата е много хубава,но мога...Здравейте,Пламена.Рецептата е много хубава,но мога ли да попитам къде се слагат 2-те ванилии и кората от лимона.Благодаря предварително!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05873618078256816282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-1504509885643047542014-05-17T10:35:12.698-07:002014-05-17T10:35:12.698-07:00Здравей Павлина, аз предпочитам животинска сметана...Здравей Павлина, аз предпочитам животинска сметана. До колкото разбрах има такава в големите супермаркети, питай за животинска сметана с масленост минимум 30 % за да може да я разбиеш, ако маслеността е по-малка има опасност да не се разбие и да остане течна. Вкусът е различен, затова я предпочитам, доста по-вкусна е, но ако не можеш да намериш използвай растителна течна сметана, тя е подсладена от рода на Hopla или подобна за сладкиши.Plamena Petkovahttps://www.blogger.com/profile/02764391341071154742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1322866956717562462.post-6395500414034056762014-05-17T01:56:12.377-07:002014-05-17T01:56:12.377-07:00Здравей Пламена, тортата е разкошна! Днес съм реши...Здравей Пламена, тортата е разкошна! Днес съм решила да я направя но имам един въпрос сметаната сладкарска ли е или за готвене. Благодаря предварително. Хубав ден!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03858930900703302498noreply@blogger.com