КАТЕГОРИИ
- Соленки и Сладки (13)
- Галерия Торти (12)
- Торти (12)
- Козунаци (4)
- Салати (4)
- Тестени закуски (4)
- Декорирани курабийки (3)
- Как се прави / How to make (3)
- Погачи / Питки (3)
- Рула и Сладкиши (3)
- Сладоледи (3)
- Сосове и пастети (3)
- Баници (2)
- Баници и тутманици (2)
- Ориенталски десерти (2)
- Предястия (2)
- Супи (2)
- Баклави (1)
- Гарнитури (1)
- Кремове (1)
- Ястия със свинско месо (1)
Популярни публикации
-
Заглавието не е подвеждащо, наистина тази рецепта е за един много лесен за изпълнение, много вкусен козунак, а и конци кол...
-
От известно време разглеждам рецептите в интернет за торта "Бяла Неделя" Все ми се стру...
-
Тези от вас, които са живяли в годините на социализма, може би си спомнят солените рогчета, които се продаваха по 12 ст. Бяха толкова вк...
-
Необходими продукти: 400 г фини кори за баклава 400-500 г орехи 150 г масло За сиропа: 750 грама захар 75...
-
Тази торта е от серията "Бързо, лесно и вкусно". От доста време наблюдавам разни рецепти в интернет, н...
сряда, 22 януари 2014 г.
Картофени бонбони с риба тон
Точно с големината на бонбони, те са чудесно допълнение към чаша студено бяло вино.
Необходими продукти:
800 гр стари картофи
2 големи моркова
2 консерви риба тон по 160 гр всяка
200 гр твърд кашкавал
1 яйце
1 ч. л. сух чесън
малко пресен розмарин или щипка сух
сол и пипер на вкус
Сварявате картофите и морковите, обелвате ги и ги намачквате. Към тях добавяте отцедената от течността риба тон, яйцето, сухият чесън, сол и черен пипер. С мокри ръце оформяте топки, които овалвате в настъргания кашкавал. Поставяте върху пергаментова хартия и печете в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за 15 минути. Поднасяте докато са топли.
При мен излязоха 53 топки с големина на бонбони "Рафаело"
Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар