Необходими продукти:
1 консерва подсладено кондензирано мляко(380мл)
200 гр разтопен бял шоколад
100 гр меко масло
натрошени вафлени кори, ( може да използвате фунийки за сладолед)
около100 гр цели печени лешници
около 180 гр кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
В купа изсипваме кондензираното мляко, разтопения бял шоколад (охладен), мекото масло и натрошените вафлени кори. Корите са на око, за да се получи гъста смес. Оставяме за няколко часа в хладилник.
След като се стегне сместа с навлажнени ръце се правят малки топчета в които слагаме по 1 цял лешник и овалваме в кокосови стърготини. Добре е да престоят няколко часа в хладилник, за да се стегнат. Бон Апети !
Няма коментари:
Публикуване на коментар