КАТЕГОРИИ
- Соленки и Сладки (13)
- Галерия Торти (12)
- Торти (12)
- Козунаци (4)
- Салати (4)
- Тестени закуски (4)
- Декорирани курабийки (3)
- Как се прави / How to make (3)
- Погачи / Питки (3)
- Рула и Сладкиши (3)
- Сладоледи (3)
- Сосове и пастети (3)
- Баници (2)
- Баници и тутманици (2)
- Ориенталски десерти (2)
- Предястия (2)
- Супи (2)
- Баклави (1)
- Гарнитури (1)
- Кремове (1)
- Ястия със свинско месо (1)
Популярни публикации
-
Заглавието не е подвеждащо, наистина тази рецепта е за един много лесен за изпълнение, много вкусен козунак, а и конци кол...
-
От известно време разглеждам рецептите в интернет за торта "Бяла Неделя" Все ми се стру...
-
Тези от вас, които са живяли в годините на социализма, може би си спомнят солените рогчета, които се продаваха по 12 ст. Бяха толкова вк...
-
Необходими продукти: 400 г фини кори за баклава 400-500 г орехи 150 г масло За сиропа: 750 грама захар 75...
-
Тази торта е от серията "Бързо, лесно и вкусно". От доста време наблюдавам разни рецепти в интернет, н...
неделя, 2 март 2014 г.
Пролетна салата
С наближаването на пролетта, започваме да виждаме по-цветно нещата. Дори храната се опитвам да изглежда по-красиво и по-весело. Идеята видях в интернет и ми хареса. Може да декорирате по този начин всяка салата по ваш избор.
Аз съм сложила зелена салата, зелен лук, репички, краставица, чери домати, жълтък и моцарела.
Жълтъците за украса, могат да бъдат от сварени яйца или както на мен ми останаха след приготвянето на торта с целувчени блатове, Както са отделени и цели жълтъците ги пуснах във вряща подсолена вода и варих около 3-4 мин. Бялата част от декорацията е от моцарела, но вие може да използвате и белтъка от яйцето. Да ви е сладко!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар