Популярни публикации

неделя, 2 март 2014 г.

Пролетна салата


С наближаването на пролетта, започваме да виждаме по-цветно нещата. Дори храната се опитвам да изглежда по-красиво и по-весело. Идеята видях в интернет и ми хареса. Може да декорирате по този начин всяка салата по ваш избор.
Аз съм сложила зелена салата, зелен лук, репички, краставица, чери домати, жълтък и моцарела.
Жълтъците за украса, могат да бъдат от сварени яйца или както на мен ми останаха след приготвянето на торта с целувчени блатове, Както са отделени и цели жълтъците ги пуснах във вряща подсолена вода и варих около 3-4 мин. Бялата част от декорацията е от моцарела, но вие може да използвате и белтъка от яйцето.  Да ви е сладко!

Няма коментари: